Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 300 g Wasser
- 1 TL Zucker
- 20 g Hefe, zerbröselt
- 250 g Dinkelmehl Type 630
- 250 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestäuben
- 2 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 470 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkel-Seelen
9 Std.
Dinkel-Bürli
11h
Eckbrötchen mit Sonnenblumenkernen
14 Std.
Pfeffer-Brötchen
2 Std.
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min
Mohn-Bürli
12 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Mediterrane Fladenbrote
1h 45 min.
Amaranth-Brötchen
9 Std.
Weltmeisterbrot
5h
4-Korn-Minis
45 Min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.