Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Buttermilch
- 200 g Wasser
- 10 g Salz
- 4 g Zucker
- 7 g frische Hefe
- 420 g Dinkelmehl Type 630 und etwas mehr zum Bestäuben
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 319 kJ / 76 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 212 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Dinkel-Bürli
11h
Walnuss-Feigen-Brötchen
2h 50min
Buttermilch-Weckchen
1 Std. 30 Min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.
Baguettes auf die Schnelle
50 Min
Fladenbrot
2 Std.
Möhren-Müsli-Brot
2 Std. 30 Min
Weltmeisterbrot
5h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 Std. 30 Min