Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 700 g de viande de bœuf, coupée en morceaux (spécial bourguignon)
- 1 c. à soupe de farine
- 800 g d'eau
- 400 g de carottes, coupées en grosses rondelles
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 1 c. à café de sel
- 4 pincées de poivre blanc moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1365.5 kJ / 325 kcal
- Protein
- 43.3 g
- Sacharidy
- 6.5 g
- Tuk
- 13.3 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 514.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauté de dinde, sauce aux champignons
45 min
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Sucettes de meringue en sapin de Noël
3sa 40 dk
Boulettes de viande, sauce aux légumes. Feuilletés aux pommes et au caramel
1 godz. 30 min
Bœuf bourguignon
1sa 40 dk
Poulet façon bourguignon
35min
Pot-au-feu à la portugaise (cozido)
1h 35min
Fricassée de poulet
55 Min
Chouquettes du goûter
35min
Sauce aux poivrons rouges (sauce Ajvar)
55 Min
Mijoté de bœuf aux poivrons
3sa 15 dk
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min