Kompatibilní verze
Soupe d'artichaut, fromage frais et menthe - Gressins au citron
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 5 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 900 g d'eau
- 500 g de fonds d'artichaut
- 30 g de parmesan
- 20 g de zeste de citron
- 10 g de levure fraîche
- 200 g de farine de blé, et un peu plus pour le plan de travail
- 10 g de jus de citron
- 1 pincée de sel
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de fromage frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1095.7 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 30.3 g
- Tuk
- 10.7 g
- Nasycený tuk
- 1.3 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 362.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de champignons crus
25 min.
Pain torsadé au kamut
4óra 10p
Müesli croustillant
Žádné hodnocení
Escargots aux graines de pavot
Žádné hodnocení
Fusilli aux moules piquantes
Žádné hodnocení
Éclairs au chocolat
1óra 15p
Salmorejo
10 min.
Fondant
1j 10 menit
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3óra 15p
Petite pavlova à la rhubarbe
3óra 20p
Carpaccio de veau vitello tonnato
1h
Profiteroles
2h 15min