Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 130 g d'eau minérale
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 200 g de farine T55, et un peu pour fariner
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de sel
- 1 pincée de quatre-épices
- 500 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 691 kJ / 165 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 5 g
Alternativní recepty
Pâte à tartiner aux speculoos
10min
FOIRE démonstration
1h
Crêpes au kimchi et aux légumes
96 Std.
Crookie parmesan, romarin et pesto revisité
16h
Crêpes roses au houmous
35min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Omelette aux blancs d’œufs
20min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1 Std. 50 Min
Lablabi (soupe tunisienne aux pois chiches)
25min
Batbouts farcis à la viande hachée et tomate
2 Std. 10 Min
Petits pains vapeur graines et curcuma
3 Std.
Babka salé au saumon fumé
4 Std.