Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crema
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 100 - 120 g di zucchero
- 50 g di farina tipo 00
- 500 g di latte intero + q.b.
- 2 uova
- 1 stecca di vaniglia, i semini
Pasta frolla
- 300 g di farina tipo 00
- 130 g di zucchero
- 150 g di burro morbido, a pezzi
- 1 uovo
- 1 bustina di lievito in polvere per dolci (16 g)
Terminare la preparazione
- 50 g di pinoli
- 20 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1460.9 kJ / 349.2 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 48.3 g
- Tuk
- 15.3 g
- Nasycený tuk
- 7.6 g
- Vláknina
- 0.8 g
- Sodík
- 38.7 mg
Alternativní recepty
Purè di patate (TM6)
1h
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4 godz.
Bombette di Carnevale ripiene
1h
Crostata morbida allo yogurt e frutta
4hod. 30min
Crostata di pere e noci
1 Std. 30 Min
Besciamella
15 Min
Plumcake all'arancia
1h
Cheesecake al torroncino
4hod. 30min
Ghirlanda dolce di Natale
4hod. 30min
Besciamella
15 Min
Crostata crema e amarene
1 Std. 30 Min
Sbriciolata di mandorle, ricotta e amaretti
1h