Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g black olives, pitted
-
4 - 5
sprigs fresh rosemary, leaves only
nebo 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only - ½ fresh red chilli, deseeded
- 100 g sun-blush tomatoes, drained
- 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
15
g fresh yeast, crumbled
nebo 1 tsp dried yeast - 10 g sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, warm
- 100 g milk
- olive oil, for greasing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 3.3 g
Alternativní recepty
German Bread
4 Std. 15 Min
Pogača (bread)
3 Std.
Olive Bread Rolls
2h
Scandinavian Rye Bread
27h
Milk Bread
2h 20 min
Pitta Bread
2h
Lentil Moussaka
2h 20 min
Rustic Bread
2h
Potato Cakes
45 min
Five-seed bread
1u. 50min
Janssons Frestelse (Jansson’s Temptation)
1 Std. 40 Min
Turmeric and Onion Bread
2u. 45min