Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g black olives, pitted
-
4 - 5
sprigs fresh rosemary, leaves only
nebo 4 - 5 sprigs fresh basil, leaves only - ½ fresh red chilli, deseeded
- 100 g sun-blush tomatoes, drained
- 310 g strong white bread flour, plus extra for dusting
-
15
g fresh yeast, crumbled
nebo 1 tsp dried yeast - 10 g sugar
- 1 medium egg
- 1 pinch fine sea salt
- 80 g water, warm
- 100 g milk
- olive oil, for greasing
- 100 g feta cheese, crumbled
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 455 kJ / 109 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Sacharidy
- 15.4 g
- Tuk
- 3.3 g
Alternativní recepty
Tzatziki
20min
Mini Oregano Focaccias
3 Std. 40 Min
Sun-dried Tomato and Basil Plait
3 Std. 40 Min
Five-seed bread
1h 50min
Scandinavian Rye Bread
27hod.
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Turmeric and Onion Bread
2 Std. 45 Min
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1 Std. 55 Min
Blue Cheese and Rosemary Soda Bread
35 Min
Herb and Ricotta Dinner Rolls
2h 25min
Walnut Bread
2 Std. 45 Min
Sonja's Bread
3h 10min