Zařízení & příslušenství
Mediterranean Bread
Příprava 10min.
Celkový 5hod. 20min.
16 portion
Suroviny
-
black olives pitted90 g
-
4 - 5 sprigs fresh basil, leaves onlyfresh rosemary leaves only4 - 5 sprigs
-
fresh red chilli deseeded½
-
sun-blush tomatoes drained100 g
-
strong white bread flour plus extra for dusting310 g
-
1 tsp dried yeastfresh yeast crumbled15 g
-
sugar10 g
-
medium egg1
-
fine sea salt1 pinch
-
water warm80 g
-
milk100 g
-
olive oil for greasing
-
feta cheese crumbled100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
4.4 g
Kalorie
455 kJ /
109 kcal
Tuk
3.3 g
Sacharidy
15.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of the Med
9 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Roasted Tomato Tart
2hod.
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1hod. 10min.
Focaccia with Pear and Gorgonzola - Focaccia pere e Gorgonzola
1hod. 55min.
Chicken, Aubergine, Spinach and Lentil Curry, Quick Flatbreads, Frozen Fruit Sorbet
1hod.
Tomato Focaccia
3hod.
Pitta Bread
2hod.
Five-seed bread
1hod. 50min.
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2hod. 30min.
German Bread
4hod. 15min.
White Bean and Feta Dip
5min.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min.
Olive Bread Rolls
2hod.