Kompatibilní verze
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Rice with Duck
1h 5min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1小时 15 分钟
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chickpea Soup (Revithia)
1h 40 min
Brodet (Fish stew)
1小时 15 分钟