Kompatibilní verze
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Pork with Spinach Lentils
20min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35min
Chicken Provencale
1 godz.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50min
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Blitva
35min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min