Kompatibilní verze
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g liquid vegetable stock
- 1 tsp oil
- 600 - 700 g potatoes, cut in cubes (3 cm)
- 1 tsp fine sea salt
- ¾ tsp ground black pepper
- ½ tsp sweet paprika
- ½ tsp curry powder
- 600 g pollock fillets, cut in cubes (3 cm)
- 250 g savoy cabbage, shredded (1 cm)
- 100 g cream cheese
- 2 - 3 oranges, juice (200 g) plus thin peelings of ½ orange
- 15 g cornflour
- ½ tsp ground turmeric
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1785 kJ / 427 kcal
- Protein
- 33.4 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 15.6 g
Alternativní recepty
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 dk
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Chicken and Chickpea Tagine
1h 20 min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 Min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Chicken with tomato sauce
1 Std.
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45 Min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 Std.
Tomato basil chicken stew
35 dk
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Chicken and mushrooms in red wine
45 Min
Beef Bourguignon
1h 30 min