Zařízení & příslušenství
Honey Parmesan Parsnips
Příprava 20min.
Celkový 50min.
6 portions
Suroviny
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh thyme leaves only5 sprigs
-
fresh rosemary leaves only4 sprigs
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
polenta100 g
-
olive oil3 Tbsp
-
unsalted butter diced30 g
-
water500 g
-
parsnips peeled, quartered lengthways800 g
-
garlic cloves4
-
runny honey100 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
313 mg
Protein
9 g
Kalorie
1390 kJ /
333 kcal
Tuk
17 g
Nasycený tuk
7 g
Sacharidy
33 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Marmalade-glazed Ham
1hod. 50min.
Spiced Red Cabbage
1hod. 10min.
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1hod. 20min.
Carrot and Swede Mash
20min.
Glazed Gammon, Dauphinoise Potatoes and Green Beans
2hod. 10min.
Dauphinoise Potatoes
50min.
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1hod. 45min.
Cauliflower Cheese
50min.
Curried Parsnip Soup
30min.
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min.
Haddock, Leek and Stilton Pies
1hod. 30min.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1hod. 30min.