Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de lait, et 2 c. à soupe
- 10 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 2 œufs
- 500 g de farine T45, et un peu pour fariner
- 60 g de sucre en poudre
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 7 g de sel
- beurre, pour le plat
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 10972 kJ / 2609 kcal
- Protein
- 69 g
- Sacharidy
- 453 g
- Tuk
- 80 g
Alternativní recepty
Petits pains au lait et sucre perlé
3h 25 min
Baguette viennoise
2 godz. 30 min
Brioche butchy à la fleur d'oranger
3h
Briochettes aux pépites de chocolat
4h
Brioche tressée
14 godz. 40 min
Brioche extra crémeuse
2h 15 min
Brioche à la mie filante
1 godz. 45 min
Pain de mie moelleux
4h 15min
Muffins anglais
4h 10 min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Pains à burgers américains
3 godz. 15 min
Brioche Nanterre
4h 15min