Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Réalisation de la pâte à cake
-
100
g de chocolat au lait, en morceaux
nebo 100 g de chocolat noir, en morceaux - 80 g de beurre, en morceaux, et un peu pour le moule
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 150 g de sucre en poudre
- 2 c. à café d'extrait de vanille
- 4 œufs
- 200 g de farine
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
Réalisation du glaçage rocher
-
35
g de noisettes, torréfiées
nebo 35 g d'amandes décortiquées -
225
g de chocolat au lait, en morceaux
nebo 225 g de chocolat noir, en morceaux - 50 g d'huile neutre
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2648 kJ / 635 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 40 g
Alternativní recepty
Spritz au chocolat
50min
Gâteau quatre-quarts enrobé de chocolat
1 Std. 30 Min
Petits tigrés au chocolat
1 Std.
Fraisier
15 godz.
Cookies aux pépites de chocolat
25 Min
Gâteau au chocolat, glaçage rocher
1 Std. 15 Min
Cake marbré à la vapeur
1 Std. 15 Min
Babka chocolat-caramel
3 Std.
Quatre-quarts aux pépites de chocolat
55 min
Madeleines marbrées choco-vanille
1 Std. 25 Min
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40min
Brioche butchy à partager
3h 50min