Sauce au caramel
TM6

Sauce au caramel

4.7 (1.1K hodnocení)

Suroviny

  • 250 g de sucre en poudre
    nebo 250 g de sucre roux
  • 200 - 250 g de crème liquide, 30% m.g. min.
  • 1030 g d'eau
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 30 g de beurre, en un seul morceau (voir "Conseil(s)")
  • 1 c. à soupe de vinaigre

Nutriční hodnoty
na 400 g
Kalorie
8545 kJ / 2040 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
256 g
Tuk
111 g
Vláknina
0 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty