Zařízení & příslušenství
家鄉芋粿巧
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 20min.
10 塊
Suroviny
-
白米,任一種類 洗淨、瀝乾130 克
-
圓糯米 洗淨、瀝乾160 克
-
水200 克
-
芋頭 去皮、切塊(約2公分)200 克
-
乾香菇 洗淨,浸泡5分鐘20 克
-
蝦米15 克
-
紅蔥酥20 克
-
油30 克
-
香油15 克
-
鹽1 茶匙
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
五香粉½ 茶匙
-
細砂糖20 克
-
水 (含料理和蒸煮用水)500 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 塊
Protein
4.1 g
Kalorie
772 kJ /
184 kcal
Tuk
4.9 g
Vláknina
0.8 g
Sacharidy
30.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
磨米炊粿
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan