Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 克 蒜頭
- 20 克 薑, 切塊
- 30 克 奶油
- 2 塊 日式咖哩塊 (約60克),切小丁
- 20 克 米酒
- 1 茶匙 糖
- 1 小撮 白胡椒粉
- 200 克 椰奶
- 300 克 生白蝦, 去鬚腳、腸泥
- 2 把 冬粉 (約70克),泡水至軟,切小段
- 5 克 新鮮辣椒, 切絲,裝飾用
- 10 克 蔥, 切絲,裝飾用
- 5 克 新鮮香菜, 只取葉子,裝飾用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2095 kJ / 500 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 32.5 g
- Tuk
- 12.1 g
- Vláknina
- 2.9 g