Zařízení & příslušenství
甜酸辣雞翅
Příprava 5min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
蒜頭20 克
-
洋蔥 切塊20 克
-
匈牙利辣紅椒粉1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
番茄醬1 茶匙
-
塔巴斯科辣椒水(tabasco)3 茶匙
-
白葡萄酒醋2 茶匙
-
奶油20 克
-
糖20 克
-
雞翅 (二節翅)8 隻
-
酸奶油40 克
-
西洋芹 切條30 克
-
紅蘿蔔 切條30 克
-
小黃瓜 切條30 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
16 g
Kalorie
1534 kJ /
367 kcal
Tuk
25 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
18 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
小酒館私房菜
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan