Zařízení & příslušenství
客家黄酒鸡
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 25min.
5 人份
Suroviny
-
去骨鸡腿 (约4个鸡腿),带皮,切块 (4公分)1200 克
-
酱青10 克
-
糖蜜10 克
-
盐1 茶匙
-
麻油 额外准备1汤匙15 克
-
黄酒4 汤匙
-
老姜 切成薄片20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
327 mg
Protein
43 g
Kalorie
1825 kJ /
436 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
滋补月子餐
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní