客家黄酒鸡

客家黄酒鸡

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 25min.
5 人份

Suroviny

  • 去骨鸡腿 (约4个鸡腿),带皮,切块 (4公分)
    1200 克
  • 酱青
    10 克
  • 糖蜜
    10 克
  • 1 茶匙
  • 麻油 额外准备1汤匙
    15 克
  • 黄酒
    4 汤匙
  • 老姜 切成薄片
    20 克

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 327 mg
Protein 43 g
Kalorie 1825 kJ / 436 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 6 g
Sacharidy 3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...