越式香茅猪肉

越式香茅猪肉

4.5 21 rating
Příprava 5min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 猪肩肉片 切条
    300 克
  • ¾ 茶匙
  • 黑胡椒粉
    1 小撮
  • 食油
    20 克
  • 蒜瓣 拍碎
    2 个
  • 新鲜香茅 切成薄片
    1 支
  • 1 茶匙
  • 酱青
    1 茶匙
  • 鱼露
    1 茶匙
  • 黑酱油
    ¼ 茶匙
  • 1 茶匙
  • 青柠 只取汁
    1 粒
  • 指天椒 (volitelně) ,切片
    1 条

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 893 mg
Protein 18 g
Kalorie 1092 kJ / 261 kcal
Tuk 19 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 5 g
Sacharidy 4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...