Zařízení & příslušenství
越式香茅猪肉
Příprava 5min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
猪肩肉片 切条300 克
-
盐¾ 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
食油20 克
-
蒜瓣 拍碎2 个
-
新鲜香茅 切成薄片1 支
-
水1 茶匙
-
酱青1 茶匙
-
鱼露1 茶匙
-
黑酱油¼ 茶匙
-
糖1 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
指天椒 (volitelně) ,切片1 条
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
893 mg
Protein
18 g
Kalorie
1092 kJ /
261 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
亚洲高温精选
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní