Zařízení & příslušenství
鸡蛋饼
Příprava 20min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
低筋面粉100 克
-
鸡蛋(约53-63克)1 颗
-
水135 克
-
葱 切葱花3 根
-
盐1 小撮
-
五香粉1 小撮
-
火腿肠 切小丁100 克
-
油 油煎用适量
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
616.6 mg
Protein
14.5 g
Kalorie
1350 kJ /
323 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
47.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
孩子的早餐
15 recepty/-ů
Čína
Čína