Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Hojaldre
- 200 g de mantequilla (congelada en trozos pequeños de 1-2 cm)
- 200 g de harina de repostería
- 90 g de agua fría
- ½ cucharadita de sal
Relleno
- 100 g de queso parmesano en trozos
-
2
ramitas de romero fresco (solo las hojas)
nebo 1 cucharadita de romero seco -
50
g de tomates secos
nebo 50 g de tomates secos en aceite (escurridos) - 90 g de sardinas en aceite escurridas
-
60
g de queso cremoso
nebo 60 g de queso fresco desnatado batido - ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta de Cayena molida
Montaje
- 1 huevo batido
- 1 cucharada de pipas de girasol
- Nutriční hodnoty
- na 8 raciones
- Kalorie
- 12932.1 kJ / 3090.9 kcal
- Protein
- 89.7 g
- Sacharidy
- 191.2 g
- Tuk
- 222.3 g
- Nasycený tuk
- 134 g
- Vláknina
- 10.1 g
- Sodík
- 4236.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastel frío de pisto
3h
Strudel de champiñones y espinacas
1 godz. 30 min
Corona con verduras asadas
1h 40 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10 min
Galletas de sobrasada y miel
1h 25min
Tarta tatin de tomates
1h 10 min
Trenza de setas, chalotas y gorgonzola
1h
Galette crujiente de salmón y queso
1h
Mini coca con ratatouille
25 Min
Dátiles rellenos de queso con nuez caramelizada
20 Min
Tarta de queso de cabra y tomates cherry
1h
Coca de sardinas
30 min