![Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro Terrina de conejo con ciruelas y ajo negro](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cd2c0b84f04b3f4dbf442eb83fffead0/Derivates/92f358d8951aa2a9c3ec18b0231c2fe2ab38479d.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 584 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bonito en escabeche
24 Std. 25 Min
Foie de pato
33 godz.
Turrón de brie
2h 15min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Foie gras (al vacío)
72 Std.
Pudin de perdiz
26h 15min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1h 10min
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Dulce de membrillo casero
7h
Minipastel de pescado y marisco
40 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min