Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de carne de conejo en trozos sin hueso (aprox. 2 cm)
- 100 g de higaditos de pollo
- 100 g de brandy
- 100 g de oporto
- 200 g de carne picada de cerdo
- 200 g de tocino fresco en dados de 1 cm
- 4 huevos
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de tomillo seco
- 1 pellizco de romero seco
- 4 dientes de ajo negro en dados de 0,5 cm
- 250 g de beicon ahumado en lonchas finas sin corteza
- 20 - 24 ciruelas pasas sin hueso
- 1200 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 4.2 g
- Tuk
- 21.5 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 584 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de melocotón con galleta de hojaldre
2 Std. 50 Min
Brazo de gitano de gambas y salmón
12h 40min
Cordero relleno de frutos secos
3h 15min
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Turrón de brie
2h 15min
Curd de mandarinas
30min
Mermelada de frutos rojos
50min
Mermelada de fresas
1 Std.
Crème brûlée de foie con mermelada de higos
2h 10min
Milhojas de ibéricos con salsa de membrillo
1 Std.
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 Std.