
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Rjómaostablanda
- 40 g sykur
- 250 g rjómaostur
- 200 g grísk jógúrt
- 250 g rjómi
- 1 hnífsoddur gróft salt
- 1 tsk vanillubragðefni
Botninn
- 85 g ósaltað smjör mýkt, auk aukalega til að smyrja
- 150 g hafrakex
Samsetning
- 200 g bláber, frosin
Bláberja coulis
- 20 g sítrónusafi
- 2 tsk flórsykur
- 300 g bláber, frosin
- 50 g bláber, frosin eða fersk
- Nutriční hodnoty
- na 1 sneið
- Kalorie
- 515.3 kcal / 2164.4 kJ
- Protein
- 8.9 g
- Tuk
- 41.3 g
- Sacharidy
- 28.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Nasycený tuk
- 23.5 g
- Sodík
- 234.1 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Heslihnetusúkkulaðikaka
45min
Sítrónu tart
Žádné hodnocení
Glútenfrí gulróta- og möndlukaka
Žádné hodnocení
Próteinbætt bananabrauð
2hod.
Möndlu- og kaffikaka
Žádné hodnocení
Mangóostakaka
Žádné hodnocení
Ískaffi
Žádné hodnocení
Kakókúlur
Žádné hodnocení
Vatnsmelónujógúrtís
Žádné hodnocení
Gin og tónik sorbet
Žádné hodnocení
Vanillu mascarpone parfait
Žádné hodnocení
Ítölsk ísterta
Žádné hodnocení