Zařízení & příslušenství
Gufubökuð döðlukaka
Příprava 5min.
Celkový 1hod. 55min.
8 skammtar
Suroviny
-
döðlur, steinlausar200 g
-
matarsódi1 tsk
-
vatn250 g
-
smjör eða olía til að smyrja formið
Karamellusósa
-
ósaltað smjör skorið í bita110 g
-
kókossykur100 g
-
hlynsýróp140 g
-
rjómi85 g
-
vanillu extrakt1 tsk
Döðlukaka
-
kókossykur150 g
-
ósaltað smjör50 g
-
hveiti225 g
-
lyftiduft1 msk
-
stór egg2
-
vatn1000 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 skammtur
Sodík
331 mg
Protein
6 g
Kalorie
2381 kJ /
569 kcal
Tuk
24 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
86 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Sykurminni freistingar
10 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sítrónu tart
Žádné hodnocení
Glútenfrí gulróta- og möndlukaka
Žádné hodnocení
Möndlu- og kaffikaka
Žádné hodnocení
Mangóostakaka
Žádné hodnocení
Ískaffi
Žádné hodnocení
Kakókúlur
Žádné hodnocení
Vatnsmelónujógúrtís
Žádné hodnocení
Gin og tónik sorbet
Žádné hodnocení
Bláberjaostakaka
Žádné hodnocení
Vanillu mascarpone parfait
Žádné hodnocení
Ítölsk ísterta
Žádné hodnocení
Banoffee rúlla
Žádné hodnocení