Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g koperku, świeżego
- 1 pęczek botwiny, z dużymi buraczkami (patrz wskazówka)
- 20 g masła, pokrojonego na kawałki
- 500 g wody
- 1 ogórek, ze skórką
- 10 rzodkiewek
-
500
g kefiru
nebo 500 g maślanki - 200 - 250 g jogurtu naturalnego (patrz wskazówka)
- 1 - 1 ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cukru (volitelně)
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (volitelně)
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 734.4 kJ / 175.5 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 11.1 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 549.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Placki z cukinii (low carb)
50min
Chłodnik
10 min
Karp w szarym sosie
1 Std. 10 Min
Chłodnik ogórkowy z ziemniakami i jajkiem
1h 30 min
Chłodnik z rzodkiewką i kalarepą
10 min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM5)
1h 15min
Dwa chłodniki: szparagowy z groszkiem i buraczano-pomidorowy
3h
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45 min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1h 15min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM6)
1h 15min
Clafoutis z krojonymi śliwkami (TM6)
1h 15min
Jajka faszerowane à la caprese
35min