
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g koperku, świeżego
- 1 pęczek botwiny z dużymi buraczkami (patrz wskazówka)
- 20 g masła pokrojonego na kawałki
- 500 g wody
- 1 ogórek ze skórką
- 10 rzodkiewek
-
500
g kefiru
nebo 500 g maślanki - 200 - 250 g jogurtu naturalnego (patrz wskazówka)
- 1 - 1 ¼ łyżeczki soli
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ½ łyżeczki cukru (volitelně)
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (volitelně)
- 6 jajek ugotowanych na twardo
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 175.5 kcal / 734.4 kJ
- Protein
- 10.3 g
- Tuk
- 11.1 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Sodík
- 549.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bób w sosie pomidorowym po grecku
55min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM6)
1hod. 15min
Chłodnik z tartymi warzywami (TM5)
1hod. 15min
Sałatka zielonej bogini (green goddess, TM5)
20min
Lemoniada detox (TM5)
35min
Chłodnik litewski
2hod. 15min
Chłodnik ogórkowy z ziemniakami i jajkiem
1hod. 30min
Chłodnik
10min
Mus z wątróbki z konfiturą wiśniową
45min
Tatar ze śledzia
10min
Gazpacho - hiszpański chłodnik
1hod. 15min
Wegańskie „flaczki” z boczniaków
40min