Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g manteiga cortada em pedaços pequenos (1-2 cm aprox.), previamente congelada
- 200 g farinha p/ pão s/ glúten, mais q.b. p/ polvilhar
- 65 g água gelada, mais q.b. p/ cozer os ovos
- 1 c. chá de sal
- 2 ovos frios
- 100 g queijo Gruyère cortado em pedaços
- 3 pés de salsa, só as folhas
- 200 g fiambre em cubos
- 60 g queijo quark
- ½ c. chá de pimenta preta
- ½ c. chá de paprika fumada
- 30 g natas
- Cebolinho q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2180.5 kJ / 521.2 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 40.2 g
- Nasycený tuk
- 23.1 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 954.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macarrão alpino
45 Min
Bolo com recheio de natas e framboesas
2j 30 menit
Pão de forma sem glúten
14h
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55min
Menu: Rolos de frango com legumes e Creme de legumes versátil
1j
Mini tartes Linzer sem glúten
1 Std. 45 Min
Pregado e texturas de couve-flor
Žádné hodnocení
Gelado de coco e amendoim
8h
Trança tricolor
1h 10 min
Pão brioche sem glúten
2 Std. 50 Min
Pão alentejano
3h 20 min
Pão doce de pequeno-almoço
1j 30 menit