Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pernil de porco fumado s/ osso (400 g aprox.)
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 3 dentes de alho
- 50 g aipo cortado em rodelas
- 250 g nabo cortado em cubos
- 300 g tomate em pedaços
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 8 pés de tomilho, só as folhas
- 6 pés de salsa, só as folhas
- 100 g lentilhas
- 900 g água
- 100 g couve kale
- 100 g massa tipo cotovelinhos
- Pão alentejano fatiado finamente (frito ou torrado)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1320 kJ / 316 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de galinha teriyaki
3sa 5 dk
Borrego mediterrânico
10h
Guisado dos reis
13h 10min
Nacos de vitela no pão
6 Std. 30 Min
Recheio de porco lento
5j 30 menit
Pão de legumes com molho
Žádné hodnocení
Cozer 500-800 g de bolbo de funcho em quartos
Žádné hodnocení
Rabo de boi
16小时
Sopa da pedra
13hod.
Sardinhas doces de Trancoso
2sa 30 dk
Papo-secos com massa-mãe
48h
Hambúrguer com ketchup de beterraba
1sa