
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignons rouges
- 65 g de poivrons jaunes épépinés, en morceaux
- 35 g de piment Güero, frais épépiné (± 1 piment)
- 35 g d'huile d'olive
- 1000 g d'eau
- 2 c. à café de gros sel
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 300 g d'escalope de poulet, sans peau en morceaux de taille moyenne
- 115 g de jus de citron vert
- 250 g de tomates en quartiers
- 5 g de jus de citron
- tortillas de maïs en julienne et frites
- du citron vert en fines lamelles
- de la coriandre fraîche pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 125 kcal / 525 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade grecque avec poulet à la vapeur
Žádné hodnocení
Cabillaud en sauce tomate
30min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Cabillaud et risotto betterave-citronnelle
Žádné hodnocení
'Chowder' de maïs doux et chorizo
1hod.
Soupe de pommes de terre au curry
35min
Crème de champignons
20min
Curry vert thaï, riz à la citronnelle
1hod. 50min
Chili non Carne
1hod.
Crème de pois
40min
Soupe de poivrons à la mousse de basilic
35min