Soupe de cabillaud aux épinards

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 70 g d'oignon en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1000 g de bouillon de poisson
  • 500 g de pommes de terre en cubes (3 cm)
  • 150 g de feuilles d'épinards frais grossièrement hachées
  • ½ c. à café de sel
  • 1 c. à café de ras el hanout
  • 500 g de filet de cabillaud, sans la peau en cubes (4 cm)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 1192.6 mg
Protein 31.2 g
Kalorie 1267.5 kJ / 302.9 kcal
Tuk 7.7 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 26.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...