Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Ricotta
- 200 g Milch
- 50 g Öl und etwas mehr zum Backen
- 180 g Bananen, reif, in Stücken
- 60 g Zucker
- 260 g Mehl
- 10 g Backpulver
- ¾ TL Salz
- 200 g Orangensaft
- 10 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 10 - 15 g Speisestärke
- 300 g Aprikosen, entsteint und halbiert
- Puderzucker zum Bestäuben (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2833 kJ / 677 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 98 g
- Tuk
- 26 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 4.7 g
- Sodík
- 704 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chocolate-Chip-Pancakes
25min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Linguine mit Pesto Primavera
20 min
Lütticher Waffeln mit Schokosauce und Tonka-Schmand
2h
Quarkbällchen mit Zimtzucker
30min
Heidelbeer-Hefeschnecken mit Frischkäse-Guss
3hod.
Soffioni Abruzzesi (Ricotta-Törtchen)
1h 45min
Brombeer-Heidelbeer-Crumble mit Vanillesauce
45min
Möhren-Mais-Buns
2h 30min
Bananen-Walnuss-Monkey-Muffins
2h
French-Toast-Röllchen mit Beerenkompott
30min