Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

Ricotta-Pancakes mit Aprikosenconfit

4.3 44 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Ricotta
    200 g
  • Milch
    200 g
  • Öl und etwas mehr zum Backen
    50 g
  • Bananen, reif in Stücken
    180 g
  • Zucker
    60 g
  • Mehl
    260 g
  • Backpulver
    10 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Orangensaft
    200 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    10 g
  • Speisestärke
    10 - 15 g
  • Aprikosen entsteint und halbiert
    300 g
  • Puderzucker (volitelně) zum Bestäuben

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 704 mg
Protein 16 g
Kalorie 2833 kJ / 677 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 4.7 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 98 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...