Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 70 g Weißwein, trocken
-
850
g Fleischtomaten
nebo Strauchtomaten, in Stücken - 15 g Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- ½ - ¾ TL Pfeffer
- 40 g Olivenöl
-
500
g Hartweizennudeln, z. B. Fusillotti von Rummo (siehe Tipp)
nebo Fusilli - Wasser zum Kochen
- Parmesan, gehobelt, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2916 kJ / 697 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 107 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 7 g
- Vláknina
- 7.4 g
- Sodík
- 458 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Reis-Bowl mit gekochten Eiern
45min
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 godz. 15 min
Gnocchi all`Arrabiata
35min
Auberginen-Paprika-Pasta
30min
Linguine mit Pesto Primavera
20min
Neue Kartoffeln mit Lachscreme
50min
Makkaroni mit Paprika-Frischkäse-Sauce
25min
Pappardelle in Pfefferbutter
20min
Neue Kartoffeln mit Tomaten-Hack-Stippe
50min
Schnelle Tomaten-Lachs-Nudeln
30min
Spaghetti Miracomix
20min
Pasta mit Salbei-Butter
40min