Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 75 g Parmesan, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 800 g Rosenkohl, geputzt
- 750 g Kartoffeln, festkochend, in mundgerechten Stücken
- 100 g Sahne
- 30 g Mehl
- 1 Prise Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 12 g
- Sodík
- 1206 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wirsing-Eintopf
40 min
Überbackene Porreesuppe mit Cheddar
1h
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Gerösteter Blumenkohl mit Pumpernickelcrunch und Sesam-Hollandaise
1h
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55 min
Ravioli-Lasagne
1h
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Buntes Tomatengratin
1h 30min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Mairübchen-Ragout mit Flusskrebsen und Gnocchi
30 min
Spinat-Feta-Lasagne
1h 15 min