Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 110 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 ½ - 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 500 g Blattspinat, frisch, ggf. grob gehackt
- 300 g Milch
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 150 g Sahne
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2841 kJ / 679 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1844 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl mit Eiern und Senfsauce
1 Std.
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Buchstabensuppe
30 Min
Haxen mit Wurzelgemüse, Bayrisch Kraut und Sauce
4 Std.
Kopfsalat-Suppe
30 Min
Spaghetti Bolognese mit Basilikum-Parmesan
35 Min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1 Std.
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 Min
Spätzle mit Spargel-Bärlauch-Rahmsauce
45 Min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 Std.
Kartoffel-Spinat-Gratin
1 Std. 30 Min