Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 110 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Braten
- 750 g Kartoffeln, mehligkochend, in Stücken
- 2 ½ - 3 TL Salz
- 500 g Wasser
- 500 g Blattspinat, frisch, ggf. grob gehackt
- 300 g Milch
- ¾ TL Pfeffer
- ½ TL Muskat
- 150 g Sahne
- 4 Eier
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2841 kJ / 679 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 48 g
- Tuk
- 49 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 7.8 g
- Sodík
- 1844 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spargel und Kartoffeln mit Sauce Hollandaise
50 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 min
Backfisch-Nuggets mit Kräuter-Dip und Kartoffelpüree
1h
Rahmgemüse mit Kartoffeln
55 min
Apfel-Radieschen-Kartoffel-Salat
50 min
Gemüseplatte mit heller Sauce
1h
Erbsen-Möhren-Eintopf
1h
Buchstabensuppe
30 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1h
Schupfnudeln mit grünem Gemüse in Frischkäse-Sauce
30 min
Hähnchenschenkel-Erbsen-Eintopf
1h 20 min
Erbsen-Kartoffel-Topf mit Eiern
50 min