Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Bergkäse, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 1 Kresse-Beet, abgeschnitten
- 40 g Olivenöl
- 500 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (ca. 2-3 cm)
- 300 g Kohlrabi, in Würfeln (ca. 2-3 cm)
- 600 g Wasser
- 200 g Milch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 940 kJ / 225 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Warmer Speck-Kartoffelsalat
1 Std. 15 Min
Kartoffel-Porree-Suppe mit Fenchel und Shrimps
45 min
Kopfsalat-Suppe
30 min
Ungarische Pilzsuppe
30 min
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Ungarisches Paprikagulasch
2h
Zwiebel-Hefe-Taler
1 Std. 50 Min
Bunter Zwiebel-Topf
1 Std.
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe mit Vollkorncroûtons
40 min
Tartiflette (französischer Kartoffelauflauf)
1h 45 min
Apfel-Quark-Puffer
45 min
Griechische Bohnensuppe (Fasolada)
30 min