Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pain vaudois à la croix
13 Std. 30 Min
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Rouleaux de printemps
55 Min
Grittibenz sucré
2 godz. 15 min
Raviolis courgettes-ricotta (2 portions)
Žádné hodnocení
Liqueur d'oranges
Žádné hodnocení
Pain plissé margherita
3h 15min
Poulet stroganov
50 min
Tourte de Linz suisse
1h 30 min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Risotto aux champignons accompagnés d'une salade de courge
45 Min
Tresse au beurre à 6 brins
2 Std. 35 Min