
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 635 kcal / 2659 kJ
- Protein
- 6.3 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 88 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grittibenz sucré
2hod. 15min
Risotto alle cinque P
30min
Nœud au lard
2hod. 10min
Risotto alla milanese
30min
Gâteau aux carottes argovien
2hod.
Macaronis du chalet
45min
Ramequins au fromage
50min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Croissants au jambon
35min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Rösti bernois
40min
Sauce à salade à la française
20min