Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte brisée (voir conseil)
- 50 g de sucre
- 180 g de beurre en morceaux, et un peu plus pour graisser
- 330 g de farine blanche
- 2 œufs
- 1 pincée de sel
Ganache
- 430 g de chocolat blanc, en morceaux (2 cm)
- 150 g de crème entière
Glaçage au sucre et croix blanche
- 500 g de sucre
- 60 g d'eau
- 2 sachets de colorant alimentaire, liquide, rouge (env. 40 g)
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 2659 kJ / 635 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 88 g
- Tuk
- 28 g
- Nasycený tuk
- 17 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 46 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cake aux branches
1h 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min
Toasts à l'ail
15min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2 Std. 50 Min
Biscuits au tiramisu
1 godz. 30 min
Coquins de Linz
3 godz. 15 min
Mini calzoni
1 Std. 20 Min
Tourte au sureau et yogourt
7 godz. 15 min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Nœud au lard
2 godz. 10 min
Tarte flambée au lard
40min