Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
-
10
g de cerfeuil, frais un peu effeuillé
nebo 10 g de persil frais - 30 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 150 g de courgettes, coupées en deux, détaillées en fines lamelles
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 50 g de roquette grossièrement hachée ou effilochée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 265 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes au four rapides
55 Min
One-Pot-Pasta au jambon
25 min.
Gratin de gnocchis au poireau
50 min.
Lasagnes aux lentilles
1 Std. 15 Min
Gratin de hachis et cornettes
1u. 10min
Tarte aux légumes
1h
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min.
Sauce balsamique
10 min
Risotto au citron et épinards
30 Min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1h
Salade de lentilles aux betteraves et à la feta
30 Min