Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 l d'eau
- 1 c. à soupe de sel
- 250 g de pâtes, sèches, type cornettes
-
10
g de cerfeuil, frais un peu effeuillé
nebo 10 g de persil frais - 30 g de tomates séchées à l'huile, égouttées
- 100 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 60 g d'huile d'olive
- 150 g de courgettes, coupées en deux, détaillées en fines lamelles
- ½ c. à café de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- 25 g de vinaigre de vin blanc
- 50 g de roquette grossièrement hachée ou effilochée
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 272 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 13 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 2.9 g
- Sodík
- 265 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade de brocoli aux pignons de pin
5 dk
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 dk
Dip au fromage frais et aux herbes
10 dk
Pain bis gratiné à la méditerranéenne
35 Min
One pot penne-poireaux
30min
Salade d’Ebly à la vinaigrette de légumes
35 Min
Saumon sur fromage frais aux poireaux avec pommes de terre
1hod.
Risotto aux poivrons
35 Min
Tartare d’œufs
35 Min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Risotto à la courge
35 Min
Risotto à la tomate et burrata
30min