Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10 min
Pâtes aux tomates et aux épinards
35 min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40 min
Curry de courge
1h
Parmigiana al forno
1u. 50min
Bucatini aux aubergines, tomates-cerises et cèpes
50 min
Lasagnes pesto, pommes de terre et haricots
2h
Ragoût de légumes cuits au varoma avec omelette
30 min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30 min
Lasagne verdi
1h 15 min
Quiche aux tomates et mascarpone
1h 30min
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min