Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les légumes
- 400 g de pommes de terre à chair ferme, pelées, en tranches (5 mm)
- 300 g d'aubergines, en tranches (5 mm)
- 300 g de courgettes, en tranches (5 mm)
- 80 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
La sauce
- 1 bouquet de persil frais (d’env. 20 g), effeuillé
- 2 gousses d'ail
- 300 g de poivrons rouges, en morceaux (3 cm)
- 20 g d'huile d'olive
- 500 g de tomates, coupées en quatre
- ½ c. à café de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1516 kJ / 365 kcal
- Protein
- 6.1 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara végétarienne
30min
Salade de brocoli aux pignons de pin
5min
Gratin de maccheroncini avec aubergines et tomates-cerises
30min
Gemista (2 portions)
2h
Salade de haricots verts aux pommes de terre et vinaigrette de légumes
50min
Légumes asiatiques à l'aigre-doux
25 Min
Sauce aux légumes pour les pâtes
40min
Gratin de quinoa et brocolis
1h 10min
Ragoût de légumes
45 min
Piccata de poulet sur ratatouille
40min
Caponata de lentilles
1 Std.
Gratin de courgettes
1h 10min