Empanadas véganes aux champignons et au poivre

Empanadas véganes aux champignons et au poivre

4.9 10 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 20min.
24 morceaux

Suroviny

  • 400 g de farine de blé et un peu plus pour travailler la pâte
  • 220 g d'eau tiède
  • 1 paquet de levure déshydratée (7 g)
  • 35 g d'huile d'olive et un peu plus pour la dorure
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 50 g d'oignons coupés en deux
  • ½ bouquet de persil frais
  • 150 g de poivrons rouges en morceaux
  • 100 g de champignons frais
  • 20 g de purée de tomates
  • ½ c. à café de sauce harissa

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 morceau

Sodík 149.7 mg
Protein 2.6 g
Kalorie 346.7 kJ / 82.9 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...