Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di patate, pelate e tagliate e metà
- 1 cucchiaio di aceto bianco
- 70 g di Gruviera a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di acqua
- 350 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- ½ - 1 cucchiaino di sale grosso
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2273 kJ / 543 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 776 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Impasto per pane veloce
45 Min
Impasto base per pane
1 Std.
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30 min
Panini morbidi dolci
1h 30 min
Panini coniglietto al formaggio
45 Min
Plumcake mediterraneo formaggio e verdure
50 min
Panini ranocchio
3h 30min
Coppa cookies
3h 30min
Focaccia
6h
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Calzone fritto
5h
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30 min