Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agnello speziato
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cosciotto d'agnello (2,5 kg-3,5 kg)
- 16 spicchi di aglio
- 5 cucchiai di Ras el Hanout
- 2 cucchiaini di sale
Salsa allo yogurt
- ½ mazzetto di coriandolo fresco
- 340 g di yogurt naturale
- 1 - 2 cucchiaini di Ras el Hanout
- 60 g di miele
Couscous al limone
- 395 g di cous-cous
- 1 - 2 limoni in conserva (vedere varianti)
- 510 g di brodo di pollo concentrato
- 170 g di ciliegie disidratate
- 60 g di pinoli
- ½ mazzetto di coriandolo fresco + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 592 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Focaccia alle cipolle
2 godz. 40 min
Spezzatino di maiale, purè di verdure e broccoli (Bimby Friend)
55 Min
Insalata di scarola, pasta al ragù e crema al cioccolato
35 Min
Zucchine grigliate con condimento limone e basilico (TM6)
35 Min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 Min
Fagottini di agnello speziati
1h 30 min
Involtini primavera con Affettatutto Bimby® (TM6)
1 Std.
Frutta secca dolce e speziata
1 Std.
Panini coniglietto al formaggio
45 Min
Latte matcha al cocco e caramello
1h 45 min
Pinsa romana alla carbonara
4 Std.
Fregola con le arselle
45 Min