Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Agnello speziato
- 1 limone
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cosciotto d'agnello (2,5 kg-3,5 kg)
- 16 spicchi di aglio
- 5 cucchiai di Ras el Hanout
- 2 cucchiaini di sale
Salsa allo yogurt
- ½ mazzetto di coriandolo fresco
- 340 g di yogurt naturale
- 1 - 2 cucchiaini di Ras el Hanout
- 60 g di miele
Couscous al limone
- 395 g di cous-cous
- 1 - 2 limoni in conserva (vedere varianti)
- 510 g di brodo di pollo concentrato
- 170 g di ciliegie disidratate
- 60 g di pinoli
- ½ mazzetto di coriandolo fresco + q.b. per guarnire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3301 kJ / 789 kcal
- Protein
- 71 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 592 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta cioccolato e arancia al Varoma
2h
Sale alle erbe e limone
1h
Spezzatino di pollo, bulgur e verdure (Bimby Friend)
Žádné hodnocení
Paella di pesce con bulgur
1h
Apple Cider Old Fashioned
50min
Biscotti di Pasqua ripieni di crema Bimby® al limone
2h
Fonduta di zucca con gamberi insaporiti
1h
Baguette con ciccioli
5h
Anelli salati al Parmigiano Reggiano
40 min
Insalata russa sottovuoto
1h 30min
Maionese cotta
15min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min