Kompatibilní verze
Sfoglia alla crema gianduia e nocciole tostate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di nocciole sgusciate e spellate
- 220 g di crema gianduia
- 2 uova
- 2 fogli di pasta sfoglia (42x26 cm, 2x320 g)
- 1 tuorlo, sbattuto
- zucchero a velo, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 857.4 kJ / 204.9 kcal
- Protein
- 4.1 g
- Sacharidy
- 14.9 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 6.5 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 30 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta noci e cioccolato
1h 30min
Frullato arancione
10min
Plumcake al cioccolato e pere
1h
Torta soffice cioccolato e caffè
1h
Torta della nonna al cioccolato
1h 30min
Bostrengo
1h 30min
Ravioli alla valtellinese
1h 45 min
Torta morbida cioccolato fondente e pere
1h
Torta morbida al cioccolato
45min
Torta di mandorle e pistacchi
1h
Torta morbida con frutta secca e cioccolato
1h 15min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1h 30min