Kompatibilní verze
Tortine di pesche nettarine e mascarpone al lemon curd
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lemon curd
- 85 g di zucchero
- 1 limone, la scorza e il succo
- 2 uova, grandi (63-73 g)
- 50 g di burro, a pezzi
Gusci di pasta sfoglia
- 1 uovo
- 1 cucchiaio latte
- 750 g di pasta sfoglia, due fogli rettangolari
- 1 - 1 ½ cucchiaio di zucchero
Terminare la preparazione
- 600 g di pesche nettarine mature, ma sode, non sbucciate, a metà in senso verticale
- 250 g di mascarpone, freddo
- 80 g di panna (min. 30% di grassi), fredda
- 1 ½ cucchiaio di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati tritati
- 2 cucchiai di menta fresca, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1402 kJ / 335 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 1.6 g
- Sodík
- 232 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cheesecake alle fragole
4h 30 min
Bignè al tiramisù
4 Std.
Mezzelune alle mandorle, noci e vaniglia
1 Std. 50 Min
Tiramisù ai pistacchi
5 Std. 30 Min
Tartellette Banoffee
1h 30min
Rame di Napoli
3 Std.
Minnuzze di Sant'Agata
7 godz. 30 min
Zuppa di fave
50 min
Torta colomba alla ricotta
1 Std. 20 Min
Cheesecake al tiramisù
6h 30min
Paste di mandorla al pistacchio
3 Std. 30 Min
Brutti ma buoni di Gavirate
1 Std. 55 Min