Zařízení & příslušenství
酸汤肥牛
Příprava 10min.
Celkový 25min.
3 人份
Suroviny
-
油15 克
-
葱 切段2 支
-
姜 切片5 克
-
蒜头 切片3 瓣
-
泡椒20 克
-
黄灯笼辣椒酱20 克
-
新鲜红辣椒1 支
-
四川酸菜50 克
-
白胡椒粉1 茶匙
-
鸡高汤960 克
-
老抽¼ 茶匙
-
生抽1 茶匙
-
泡椒 只取泡椒水40 克
-
糖1 茶匙
-
白醋120 克
-
金针菇 切去根部120 克
-
牛肉 切薄片350 克
-
盐½ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
31.9 g
Kalorie
1160 kJ /
277 kcal
Tuk
9.7 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
14.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
辣味中国
70 recepty/-ů
Čína
Čína