Zařízení & příslušenství
冬笋炒肉片
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份
Suroviny
-
猪里脊肉 切薄片150 克
-
料酒5 克
-
生抽5 克
-
淀粉 (约2克)½ 茶匙
-
油20 克
-
冬笋 切片250 克
-
盐 (约½平茶匙)2 克
-
糖1 小撮
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
570.1 mg
Protein
20 g
Kalorie
1078.5 kJ /
258 kcal
Tuk
16.1 g
Vláknina
1 g
Nasycený tuk
3.4 g
Sacharidy
8.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
21天快手菜
21 recepty/-ů
Čína
Čína