冬笋炒肉片

冬笋炒肉片

4.3 8 rating
Příprava 15min.
Celkový 20min.
2 人份

Suroviny

  • 猪里脊肉 切薄片
    150 克
  • 料酒
    5 克
  • 生抽
    5 克
  • 淀粉 (约2克)
    ½ 茶匙
  • 20 克
  • 冬笋 切片
    250 克
  • (约½平茶匙)
    2 克
  • 1 小撮

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 570.1 mg
Protein 20 g
Kalorie 1078.5 kJ / 258 kcal
Tuk 16.1 g
Vláknina 1 g
Nasycený tuk 3.4 g
Sacharidy 8.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...