南乳汁酱羊肉

南乳汁酱羊肉

4.2 5 rating
Příprava 4hod. 20min.
Celkový 5hod. 20min.
4 人份

Suroviny

  • 白酒
    20 克
  • 香菜 洗净沥干,切小段
    40 克
  • 5 片
  • 蒜头 拍碎
    2 瓣
  • 海鲜酱
    80 克
  • 红腐乳汁
    120 克
  • 京葱 切小段
    1 根
  • 花椒 约1茶匙
    3 克
  • 花雕酒
    200 克
  • 适合炖煮的羊肉,不带骨 腿肉,切大块
    800 克
  • 20 克
  • 八角
    2 颗
  • 桂皮
    2 根
  • 香叶
    1 片
  • 冰糖
    80 克
  • 300 克
  • 约5克
    1 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 1738.8 mg
Protein 42.7 g
Kalorie 1890.5 kJ / 452.3 kcal
Tuk 10.7 g
Vláknina 1.2 g
Nasycený tuk 3.8 g
Sacharidy 34.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...