Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 克 去皮白鱼肉排 ,可选用草鱼,切片
- ½ 茶匙 盐
- 1 颗 蛋
- 30 克 淀粉
番茄酸汤
- 20 克 油
- 25 克 剁椒
- 50 克 泡椒
- 10 克 姜 ,切片
- 15 克 葱 ,切段
- 300 克 番茄 ,去皮,切块
- 500 克 高汤
酸汤鱼
- ½ 茶匙 盐
- 2 茶匙 糖
- 20 克 醋
- 20 克 泡椒 ,只取泡椒水
- 1 支 葱 ,切葱花
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 1313.7 kJ / 314 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 22.9 g
- Tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 1.4 g