Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de farine et un peu plus pour fariner
- 150 g d'eau
- 50 g d'huile d'olive
- ¼ de cube de levure boulangère fraîche (env. 10 g), émiettée
- 1 c. à café de sel
- 200 g de poireaux, en morceaux (env. 3 cm)
- 200 g de crème fraîche
- 160 g de jambon, cuit, en dés
- ½ c. à café de fleur de sel
- 4 pincées de poivre, moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2483 kJ / 592 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 32 g
Alternativní recepty
Gratin de hachis et cornettes
1u. 10min
Tarte aux légumes
1h
Lasagnes à la courge
1 Std. 40 Min
Tarte aux légumes (TM6)
25 min.
Filet mignon de porc en croûte
1 Std. 15 Min
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 min.
Tarte aux poireaux et au fromage
1u. 5min
Potée de riz à la courge
50 min.
Risotto à la tomate et burrata
30 Min
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 min.
Saucisse rôtie, légumes et sauce à l’oignon
45 min
Croissants au jambon
35 Min