Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 175 g de farine bise, et un peu plus pour abaisser la pâte
- 80 g de beurre, en morceaux (2 cm)
- ¾ de c. à café de sel
- 60 g d'eau
Les légumes
- 100 g de carottes, pelées
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 150 g de poireaux, pied et partie verte retirés
- 150 g de courgettes, extrémités coupées
La garniture
- 100 g de gruyère, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 125 g de crème entière
- ¾ de c. à café de sel
- 2 pincées de poivre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 1195 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 19 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 399 mg
Alternativní recepty
Risotto à la courge
35 min
Tarte aux poireaux et au fromage
1h 5 min
Ragoût de pommes de terre et de champignons
1 Std.
Riz Casimir (8 portions)
1 Std.
Polenta et sa sauce crémeuse aux champignons
50 Min
Tarte aux légumes
1 Std.
Polenta aux poireaux et topping aux marrons
50 Min
Knöpflis à l’ail des ours
1 Std.
Risotto aux poivrons
35 min
Roulades au fromage et jambon
55 Min
Röstis de légumes et sauce forestière à la crème (TM6)
1 Std. 15 Min
Croissants au jambon
35 min