
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère en morceaux (2 cm)
- 500 g de chou de Bruxelles dont 100 g entiers et 400 g coupés en quatre
- 80 g d'oignons coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de lard dégraissé
- 20 g de beurre
- ½ c. à soupe de jus de citron
- un peu de poivre, moulu selon les goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 636 kcal / 2661 kJ
- Protein
- 16.1 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Risotto
30min
Vol-au-vent aux quenelles
30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Risotto au potiron et au bacon
25min
Quiche aux asperges
1hod.
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Risotto au poireau
40min
One pot penne-poireaux
30min
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Risotto aux carottes et endives
40min
Risotto à la courge
35min