Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère, en morceaux (2 cm)
- 500 g de chou de Bruxelles, dont 100 g entiers et 400 g coupés en quatre
- 80 g d'oignons, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 300 g de riz risotto, tout type (cuisson 20 minutes)
- 700 g d'eau
- 2 cubes de bouillon de viande (pour 0,5 l de liquide chacun)
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre, moulu
- 8 tranches de lard dégraissé
- 20 g de beurre
- ½ c. à soupe de jus de citron
- un peu de poivre, moulu, selon les goûts
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 16.1 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 22 g
Alternativní recepty
Risotto aux carottes et endives
40min
Soupe de betteraves
45 λεπτ.
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe au chou
50 dk
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45 λεπτ.
Soupe onctueuse au chou-fleur
50 dk
Velouté de poireaux et croûtes jambon-fromage
35 dk
Polenta et ragoût de champignons
45 λεπτ.
Tagliolini à la courge
1sa 20 dk
Risotto au poireau
40min
Quiche poireaux-lard
1sa
Risotto de brocoli-parmesan aux noisettes
40min