Kompatibilní verze
Biscuits secs polenta et abricots secs sans sucre ajouté
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'amandes blanchies
- 200 g d'abricots secs, dénoyautés
- 3 oeufs
- 150 g de farine de maïs bio
- 100 g de polenta
- 150 g de beurre, en petits cubes (± 1 cm)
- 1 c. à café d'arôme d'amande amère
- du zeste de citron jaune, non traité
-
50
g de lait d'amande
nebo 50 g d'eau
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau
- Kalorie
- 461 kJ / 111 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1u.
Boules de neige au chocolat
1u.
Baklava végan
Žádné hodnocení
Bouchées citronnées sur croûte sablée aux flocons d'avoine
5 Std. 15 Min
Muffins aux champignons et au chocolat
1u.
Bâtonnets de légumes avec dip et petits pains complets
Žádné hodnocení
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Žádné hodnocení
Sauce champignons à la crème et au vin blanc
30min
Moussaka de lentilles
2h 20 min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Crème de poivron rouge et soupe au gingembre
50min
Falafel et houmous de betterave rouge
20min