Zařízení & příslušenství
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Příprava 20min.
Celkový 3hod. 20min.
6 portions
Suroviny
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
201 mg
Protein
10 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
57 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Thermomix Cutter (TM5)
27 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Garden Green Crêpes
1hod. 15min.
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15min.
Allergen Free Overnight Oats
8hod.
Couscous Cake with Fruit
1hod. 50min.
Octopus and Potato Salad
40min.
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
1hod.
Wholemeal Focaccia
2hod. 35min.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min.
Bulgur Salad with Rocket, Peach and Avocado
35min.
Leftover Vegetable Hummus
10min.
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1hod.
Classic Banana Bread
1hod. 25min.