Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
TM6 TM5

Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)

( Žádné hodnocení )

Suroviny

Focaccia

  • 300 g water
  • 3 tsp honey
  • 2 tsp dried instant yeast (8 g)
    nebo 20 g fresh yeast crumbled
  • 30 g olive oil plus extra for greasing
  • 400 g strong wholemeal bread flour
  • ½ tsp fine sea salt

Finalisation

  • 150 g onions halved vertically
  • 150 g red pepper cut in 4 wedges
  • 30 g olive oil
  • 15 g fresh rosemary leaves cut in pieces
  • ¼ tsp ground black pepper

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
369 kcal / 1544 kJ
Protein
10 g
Tuk
11 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3.5 g
Nasycený tuk
2 g
Sodík
201 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty