
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Focaccia
- 300 g water
- 3 tsp honey
-
2
tsp dried instant yeast (8 g)
nebo 20 g fresh yeast crumbled - 30 g olive oil plus extra for greasing
- 400 g strong wholemeal bread flour
- ½ tsp fine sea salt
Finalisation
- 150 g onions halved vertically
- 150 g red pepper cut in 4 wedges
- 30 g olive oil
- 15 g fresh rosemary leaves cut in pieces
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 369 kcal / 1544 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Sodík
- 201 mg
Alternativní recepty
Creamy pea soup
40min
Whisked egg whites
5min
Rustic bread
2hod.
Menu with Ginger-Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
45min
Rye Flatbreads
2hod. 10min
Spiced Red Wine Pears
45min
Broccoli, red peppers and pine nuts salad
10min
Berry foam
10min
Five-seed bread
1hod. 50min
Cream of chard soup
35min
Spelt bread
1hod. 45min
Berry foam
10min