
Zařízení & příslušenství
Warm Spinach and Artichoke Dip
Příprava 10min
Celkový 20min
995 g
Suroviny
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Nutriční hodnoty na 30 g
Kalorie
63.1 kcal /
264 kJ
Protein
2.9 g
Tuk
5.1 g
Sacharidy
1.9 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sodík
122.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Perfect for Dipping
13 recepty/-ů
Kanada
Kanada