Zařízení & příslušenství
Warm Spinach and Artichoke Dip
Příprava 10min.
Celkový 20min.
995 g
Suroviny
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 30 g
Sodík
122.3 mg
Protein
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
1.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3hod. 20min.
Pico De Gallo
15min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Beer Cheese
15min.
Heirloom Tomato Gazpacho
1hod. 10min.
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1hod. 5min.
Homemade BBQ Sauce
50min.
Queso Fundido with Chorizo
45min.
Ranch Dressing
2hod. 15min.
Artichoke Heart Bruschetta
30min.
Spinach and Artichoke Dip
20min.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1hod. 30min.