Warm Spinach and Artichoke Dip

Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 16 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 20min
995 g

Suroviny

  • artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
    1 can
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • mozzarella cut into pieces
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    15 g
  • olive oil
    30 g
  • spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)
    285 g
  • cream cheese softened
    225 g
  • sour cream, any type
    85 g
  • red pepper flakes
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • pepper sauce, type Tabasco
    ½ tsp

Nutriční hodnoty na 30 g

Kalorie 63.1 kcal / 264 kJ
Protein 2.9 g
Tuk 5.1 g
Sacharidy 1.9 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sodík 122.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...