Warm Spinach and Artichoke Dip

4.6 18 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
995 g

Suroviny

  • artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained
    1 can
  • Parmesan cheese cut into pieces
    115 g
  • mozzarella cut into pieces
    115 g
  • garlic cloves
    2
  • shallots halved
    15 g
  • olive oil
    30 g
  • spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)
    285 g
  • cream cheese softened
    225 g
  • sour cream, any type
    85 g
  • red pepper flakes
    ½ tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • Worcestershire sauce
    ½ tsp
  • pepper sauce, type Tabasco
    ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 30 g

Sodík 122.3 mg
Protein 2.9 g
Kalorie 264 kJ / 63.1 kcal
Tuk 5.1 g
Vláknina 0.7 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 1.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...