Zařízení & příslušenství
Warm Spinach and Artichoke Dip
Příprava 10min.
Celkový 20min.
995 g
Suroviny
-
artichoke hearts, fresh (approx 398 ml), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces115 g
-
mozzarella cut into pieces115 g
-
garlic cloves2
-
shallots halved15 g
-
olive oil30 g
-
spinach leaves, frozen defrosted and drained (see Tip)285 g
-
cream cheese softened225 g
-
sour cream, any type85 g
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
pepper sauce, type Tabasco½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 30 g
Sodík
122.3 mg
Protein
2.9 g
Kalorie
264 kJ /
63.1 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
2.6 g
Sacharidy
1.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Spiralized Roasted Root Vegetables
1hod. 20min.
Caesar Dressing
10min.
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min.
Cucumber Salad with Dill and Yogurt Dressing
10min.
Basil Peach Sorbet
10min.
Artichoke Alfredo Sauce with Fettuccine
45min.
Warm Bacon and Shallot Vinaigrette
25min.
Berry Dream (TM6/7)
10min.
Devilled Eggs
55min.
Black tahini banana bread
1hod. 20min.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1hod. 30min.
Spinach and Artichoke Dip
20min.